При відстороненому Попові найвідповідальнішим в КМДА залишився Крамаренко

Читать на русском

Руслан Крамаренко має найвищий рейтинг відповідальності серед усіх заступників голови Київської міської державної адміністрації - 28%, повідомляє «Слово і діло».

При цьому Крамаренко вдалося виконати 32 з 113 даних ним обіцянок, в той час як 27 його обіцянок залишилися невиконаними, а 54 - знаходяться в процесі виконання.

16% складає рейтинг відповідальності заступника голови КМДА Віктора Коржа - зі своїх 25 обіцянок Корж виконав 4, 2 - не виконав, а 19 - чекають свого виконання.

Інший зам Олександра Попова, Михайло Костюк, має рейтинг відповідальності 14%: з 69 даних ним обіцянок було виконано 10, 16 були провалені, а 43 знаходяться в процесі виконання.

Рейтинг першого заступника голови КМДА Анатолія Голубченка дорівнює 11%: Голубченко впорався лише з 4 із 37 обіцянок, 6 його обіцянок були провалені, а 27 знаходяться «в процесі».

Ще більш низький рейтинг відповідальності - 9% - спостерігається у Михайла Кучука. Цей заступник голови КМДА роздав 11 обіцянок, з яких зумів виконати лише 1. 7 обіцянок Кучука при цьому були провалені, а 3 перебувають у процесі виконання.

І, нарешті, Олександр Пузанов - заступник голови КМДА і керівник апарату держадміністрації - має нульовий рейтинг відповідальності: чиновнику не вдалося виконати жодної з 10 своїх обіцянок (5 були провалені, а 5 знаходяться «в процесі»).

Варто зазначити, що рейтинг відповідальності голови КМДА Олександра Попова складає 29% - з 530 обіцянок Попов виконав 152, 182 йому виконати не вдалося, а 196 чекають свого виконання.

Рейтинги відповідальності керівників КМДА розраховані як співвідношення виконаних обіцянок кожного з них до загальної кількості даних кожним з чиновників обіцянок.

З усіма обіцянками Олександра Попова, Руслана Крамаренка, Віктора Коржа, Михайла Костюка, Анатолія Голубченка, Михайла Кучука та Олександра Пузанова можна ознайомитися на їх сторінках у системі «Слово і діло» за наведеними вище гіперпосиланнями.

Нагадаємо, що через розгін мирної демонстрації на Майдані Незалежності в Києві в ніч на 30 листопада Олександр Попов відсторонений від своєї посади на час слідства з даного питання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: