Виконані і провалені обіцянки Льовочкіна розділилися 50/50

Читать на русском

Глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін виконав 4 з 8 даних ним обіцянок, ще 4 обіцянки глави АП залишилися невиконаними.

Таким чином, рейтинг відповідальності Льовочкіна в системі «Слово і Діло» склав 50%.

З чотирьох виконаних Льовочкіним обіцянок дві стосуються зовнішньої політики держави, а дві - дій Президента Віктора Януковича.

Так, глава АП пообіцяв, що газова війна з Росією більше не повториться, і дав обіцянку щодо ратифікації «Харківських угод». Також Льовочкін обіцяв, що Президент відповість на питання журналістів і розгляне звернення підприємців - всі ці чотири обіцянки були виконані.

Невиконані обіцянки Льовочкіна також можна розділити на тематичні блоки – дві обіцянки глави АП стосуються кадрових рішень, а дві - законодавчих ініціатив.

Зокрема, були провалені обіцянки глави АП щодо законодавчого врегулювання діяльності опозиції і прийняття ефективного антикорупційного законодавства. Крім того, не здійснилися заяви Льовочкіна щодо того, що Леонід Черновецький залишиться в кріслі голови КМДА, а міністр освіти Дмитро Табачник - навпаки, буде звільнений.

Рейтинг відповідальності Сергія Льовочкіна розрахований як співвідношення виконаних ним обіцянок до загальної кількості даних ним обіцянок.

З усіма обіцянками Льовочкіна в системі «Слово і Діло» можна ознайомитися на його сторінці.

Нагадаємо, 30 листопада, після нічного силового розгону демонстрації на Майдані Незалежності в ЗМІ з'явилася інформація про те, що глава АП Сергій Льовочкін подав у відставку.

Пізніше ця інформація так і не отримала офіційного підтвердження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: