У «Батьківщині» Немиря відповідальніший за самих Тимошенко і Яценюка

Читать на русском

Народний депутат, голова комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції Григорій Немиря має найвищий рейтинг відповідальності серед членів партії «Батьківщина» - 71%, повідомляє «Слово і Діло».

Наступна в рейтингу відповідальності - лідер партії і екс-прем'єр Юлія Тимошенко (51%), на третьому місці - нардеп Микола Томенко (39%), четвертий - голова парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк (25%), а на п'ятому місці ще один впливовий партієць Олександр Турчинов (23%).

Проектом «Слово і Діло» зафіксовані 7 обіцянок Немирі, з яких 5 він успішно виконав, лише 1 не виконав, а 1 знаходиться в процесі виконання.

Водночас Юлія Тимошенко виконала 50 з 98 своїх обіцянок, 41 обіцянку залишивши невиконаною, а 7 - в процесі виконання. У Миколи Томенка налічується 44 обіцянки, з яких 17 були виконані, 12 - не виконані, а 15 залишаються «в процесі».

У свою чергу в систему «Слово і Діло» внесено 126 обіцянок Арсенія Яценюка (31 виконана, 27 не виконаних і 68 - «в процесі») і 30 обіцянок Олександра Турчинова (7 виконані, 4 не виконані і 19 - «в процесі»).

Рейтинги відповідальності Немирі, Тимошенко, Томенка, Яценюка і Турчинова розраховані як співвідношення виконаних ними обіцянок до загальної кількості обіцянок, даних кожним з політиків.

З усіма обіцянками вищевказаних персон можна ознайомитися на їх сторінках у системі «Слово і Діло», наведених за гіперпосиланнями вище.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: