Майже 13 млн виплатить Міноборони військовим за підбиту ворожу техніку

Читать на русском

За знищену або захоплену військову техніку ворога і успішне виконання бойових завдань Міністерством оборони передбачена виплата винагород військовослужбовцям на суму майже 13 мільйонів гривень.

Про це повідомила прес-служба Міноборони, передає «Слово і Діло».

«Першим таку винагороду, а саме 85 тисяч 200 гривень, вже виплачено військовослужбовцям 128 бригади за знищені дві бойові бронемашини», – йдеться в повідомленні.

Крім того, станом на 11 березня видано наказів на виплату грошової винагороди на суму майже 1,5 млн гривень. Зокрема, винагороду за успішне виконання бойового завдання, найближчим часом отримають військовослужбовці зведених підрозділів 30 і 128 бригад ЗС України. А грошову винагороду за безпосередню участь у бойових діях отримають 45 військовослужбовців 55 бригади та інші.

Всього на розгляд до штабу АТО вже надійшли документи на виплату грошових винагород за знищені 210 одиниць бойової ворожої військової техніки, в тому числі за 29 знищених та 1 захоплений танк, за успішно виконані майже сотні бойових завдань. У Міноборони також пообіцяли, що до кінця березня всі документи будуть розглянуті і після отримання підтвердження будуть видані накази штабу АТО на виплату відповідних винагород.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: