Полторак: вперше за роки незалежності оборонне замовлення прийняли вчасно

Читать на русском

Міністр оборони України Степан Полторак заявив що цього року держава виділила безпрецедентні 44,6 млрд грн на оборону та вперше за роки незалежності вчасно прийняла оборонне замовлення, що дозволило оперативно та суттєво оновити озброєння ЗСУ.

Про це міністр оборони заявив, звітуючи про перші 100 днів роботи в уряді, передає «Слово і Діло».

«Безпрецедентний фінансовий ресурс оборонного бюджету на 2015 рік у сумі 44,6 млрд гривень, своєчасне прийняття Кабінетом міністрів державного оборонного замовлення, дозволило спланувати закупівлю та ремонт озброєння і техніки на 2015 рік в кількості 12,5 тисяч одиниць», – розповів Полторак.

Також міністр додав, що завдяки удосконаленню системи модернізації, ремонту зброї і військової техніки та її передачі на місця тільки за останній час ЗСУ отримали 2 тисячі одиниць озброєння.

«Спільно з «Укроборонпромом» удосконалена система модернізації та ремонту озброєння та військової техніки та її постачання у війська. Це дало можливість тільки останнім часом поставити у війська більше 2 тисяч одиниць озброєння та військової техніки», – описав ситуацію Полторак.


ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: