АТО: ситуація на сході України станом на 12 березня 2015 року

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 6.30 12 березня 2015 за даними РНБО України, прес-центру АТО, групи «Інформаційний опір» та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Дайджест прес-центру АТО


Обстріли

Бойовики у середу вдень обстріляли представників місії Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Крім того, вчора, неподалік шахти Дутовської, що поблизу Донецька, незаконні бандформування зі стрілецької зброї обстріляли волонтерів, не звертаючи уваги на розпізнавальні знаки медичних працівників. На щастя, втрат серед медиків не має.

За інформацію командира полу "Дніпро-1" Юрія Берези, у середу бійці полку відвернули теракт, який планувався у Дніпропетровську. З метою дестабілізації суспільно-політичної обстановки у місті терористи мали на меті штурм Дніпропетровської ОДА.

По інформації заступника начальника ГУ МВС у Донецькій області Іллі Киви, противник накопичує сили у Горлівці і військові АТО будь-якої миті очікують нападу терористів в напрямку Артемівська.

Інфраструктура  

В Луганській області (Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне) знову пропало світло. В даний час на ТЕС м. Щастя горить 3-й трансформатор. За інформацією депутата міськради Сєвєродонецька Сергія Самарського, очевидно знову не витримав навантаження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: