Сьогодні Хмельниччина нарешті отримає нового губернатора (оновлено)

Читать на русском

Петро Порошенко відбув з робочою поїздкою в Хмельницьку область, де представить нового голову обласної адміністрації.

Про це з посиланням на «Укрінформ» пише «Слово і Діло».

«У п'ятницю, 6 березня, Президент України Петро Порошенко здійснить робочу поїздку до Хмельницької області», – йдеться у прес-службі голови держави. Разом з тим, в інформаційній агенції стверджують, що в планах Президента на Хмельниччині – представити нового губернатора, зустрітися з депутатським корпусом та відвідати Національну академію Держприкордонслужби.

Додамо, що голова Хмельницької ОДА Леонід Прус був звільнений з цієї посади Указом Порошенка від 29 вересня 2014 року. Влітку між Прусом та представниками місцевого Євромайдану виник конфлікт через відмову чиновника призначити керівником обласного департаменту охорони здоров'я Бориса Трача.

Починаючи з 7 жовтня, областю керує в. о. голови ОДА, представник ВО «Свобода» Олександр Симчишин. За цей час «Слово і Діло» зареєструвало лише 2 його обіцянки. Обіцянка щодо забезпечення виплати заробітної плати за захищеними статтями бюджету наразі перебуває в процесі виконання, а зобов'язання щодо прийняття обласного бюджету протягом січня було успішно виконане.

ОНОВЛЕНО

В Адміністрації Президента повідомили, що головою Хмельницької обласної державної адміністрації призначений Микола Загородній.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: