Банкіри обговорять тренди в розрахунковому та кредитному бізнесі

Читать на русском

24 квітня 2015 року за ініціативою Асоціації ЕМА відбудеться XV Міжнародна конференція «Платежі, картки & інноваційні технології», присвячена актуальним питанням новітніх загроз для бізнесу банків, пише «Слово і Діло».

Мета конференції – обговорення сучасних трендів в розрахунковому та кредитному бізнесі, новітніх технологій у лояльності для клієнтів, платежів P2P, P2B, тарифних моделей по продуктам міжнародних і внутрішніх платіжних систем для залучення нових клієнтів, підвищення якості, безпеки і комфорту обслуговування і отримання доходу.

Особливістю заходу буде проведення виставки постачальників новітніх рішень для банків протягом всієї роботи конференції і безпрецедентна цінова лояльність для банкірів, з метою максимального залучення широкого кола фахівців роздрібного бізнесу, дистанційного обслуговування, IT, кредитних продуктів, управління ризиками, маркетингу.

Конференція відбудеться 24 квітня 2015 в готелі Опера, м Київ. Потрібна реєстрація. Контакти: 044 568 58 38, 050 331 30 86, [email protected]

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: