Мери Кривого Рогу та Алушти - найвідповідальніші

Читать на русском

Мер Кривого Рогу Юрій Вілкул поряд з міським головою Алушти Станіславом Колотом мають найвищий рейтинг відповідальності серед мерів всіх українських міст - 46%, повідомляє «Слово і Діло».

Слідом за ними в рейтингу відповідальності мерів розташувалися міський голова Вінниці Володимир Гройсман (36%), градоначальник Тернополя Сергій Надал (також 36%) і мер Львова Андрій Садовий (33%).

Варто зазначити, що Вілкул-старший дав у цілому 35 обіцянок, з яких 16 ним були успішно виконані, лише 4 не виконані, а 15 - поки чекають свого виконання. Водночас Колот виконав 6 з 13 своїх обіцянок, 2 обіцянки йому виконати не вдалося, а 5 знаходяться в процесі виконання.

Мер Вінниці Гройсман відзначився 148 обіцянками, з яких 54 вже втілені, виконання 25 було провалено, а 69 чекають виконання. У свою чергу Надал роздав 149 обіцянок, 53 з яких виконані, 24 - не виконані, а 72 - «в процесі». Таким чином, мери Вінниці та Тернополя мають не тільки ідентичний рейтинг відповідальності, але і практично однакову статистику в кожній з категорій.

Львівський міський голова Андрій Садовий має 152 обіцянки в системі «Слово і Діло», 50 з яких були виконані мером, 38 - не виконані, а 64 знаходяться «в процесі».

Рейтинг відповідальності мерів розрахований як співвідношення виконаних ними обіцянок до загальної кількості даних ними обіцянок.

З усіма обіцянками Вілкула-старшого, Колота, Гройсмана, Надала та Садового можна ознайомитися на їх сторінках у системі «Слово і Діло», наведених за гіперпосиланнями вище.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: