АТО: ситуація на сході України станом на 5 березня 2015 року

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 6.30 5 березня 2015 за даними РНБО України, прес-центру АТО, групи «Інформаційний опір» та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Дайджест прес-центру АТО


Заява десантників 80-ої бригади щодо спростування інформації про здачу населеного пункту Кримське


Допомога військовим

Уряд України виділяє 1,8 мільярда гривень підприємствам для компенсації заробітної платні мобілізованим військовослужбовцям. Про це на засіданні Кабінету Міністрів України у середу, 4 березня, повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Розслідування трагедії під Іловайськом

Боротьба з терористами

У Харківській області Служба безпеки України у результаті багатоходової спеціальної операції знешкодила ще одну диверсійно-підривну групу, злочинною діяльністю якої керували «фахівці» ГРУ ГШ ЗС Російської Федерації.


Крім того, на Донеччині контррозвідка Служби безпеки України викрила та знешкодила інформаторську мережу, яка координувалася кадровим офіцером ГРУ ГШ ЗС РФ .

Траур за загиблими

Президент Петро Порошенко оголосив 5 березня день трауру у зв'язку з трагічною загибеллю шахтарів в результаті аварії, яка сталася 4 березня на донецькій шахті імені Засядько. Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: