У прагненні побільше наобіцяти Королевська поступається тільки Вілкулу

Читать на русском

У системі «Слово і діло» зафіксовані 103 обіцянки Наталії Королевської, при цьому 80 обіцянок вона дала вже будучи на посаді міністра соціальної політики.

Станом на 9 грудня 2013 року лише 10 обіцянок Королевської були виконані, стільки ж провалені, а решта 83 поки чекають свого виконання.

Таким чином, рейтинг відповідальність нинішнього міністра соцполітики становить 10%.

Варто зазначити, що з усіх членів нинішнього уряду більше обіцянок, ніж Королевська, дали тільки прем'єр Микола Азаров (746), віце-прем'єр Олександр Вілкул (329), міністр аграрної політики Микола Присяжнюк (268) і міністр освіти Дмитро Табачник (125).

Втім, лише Вілкул і Королевська займають свої пости з грудня 2012 року, решта з перерахованих вище членів уряду працюють на своїх посадах набагато довше.

З виконаних на посту міністра обіцянок Королевської можна виділити презентацію програми дій та плану на 2013-й рік з розвитку ввіреної їй в Кабміні галузі, прийняття Державної програми підтримки сім'ї та введення соціальних карт регіонів.

Водночас Королевська не виконала взяті на себе зобов'язання з погашення заборгованості по зарплаті в бюджетній сфері, своєчасної виплати пенсій, перегляду споживчого кошика і розробки програми забезпечення дітей сімейними формами виховання.

Рейтинг відповідальності Наталії Королевської розрахований як співвідношення виконаних нею обіцянок до загальної кількості даних нею обіцянок.

З усіма обіцянками Королевської можна ознайомитися на її сторінці в системі «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: