Богословська vs Герман: тотальна безвідповідальність «наввипередки»

Читать на русском

Рейтинг відповідальності народного депутата від Партії регіонів Ганни Герман, яка виконала лише 7 з 34 своїх обіцянок, становить 21%. У екс-регіоналки Інни Богословської рейтинг нульовий - вона не виконала жодної з 15 своїх обіцянок.

З 34 обіцянок Герман, зафіксованих в системі «Слово і Діло», 14 були не виконані і 13 чекають свого виконання, тоді як з 15 даних Богословською обіцянок 9 були провалені, а 6 мають статус «в процесі».

Таким чином, відсоток невиконаних Герман обіцянок становить 41%, тоді як у Богословської цей показник дорівнює 60%.

«Було цікаво порівняти статистику цих двох депутатів в нашій системі, які мають у ЗМІ не саму однозначну репутацію щодо їх відповідальності… У даному випадку наші цифри цю репутацію спростувати не можуть - показники відповідальності Герман, а тим більше Богословської, дійсно вкрай низькі», - прокоментував статистику головний редактор порталу «Слово і Діло» Влад Решетняк.

Нагадаємо, що в одній з останніх своїх обіцянок Ганна Герман заявила, що піде з політики, якщо Президент Віктор Янукович не полегшить долю екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

У свою чергу Богословська несподівано пообіцяла проголосувати за законопроект про лікування ув'язнених за кордоном, який дав би можливість Юлії Тимошенко виїхати з України. При цьому ця обіцянка була дана депутатом тоді, коли це питання вже втратило свою актуальність.

Як відомо, Інна Богословська залишила фракцію Партії регіонів у Верховній Раді, оголосивши свою незгоду з розгоном демонстрації на Майдані Незалежності та зміною зовнішньополітичного курсу України.

Рейтинг відповідальності політиків розрахований як співвідношення виконаних ними обіцянок до загальної кількості даних ними обіцянок.

З усіма обіцянками Ганни Герман та Інни Богословської можна ознайомитися на їх сторінках у системі «Слово і Діло», наведених за гіперпосиланнями вище.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: