АТО: ситуація на сході України станом на 3 березня 2015 року

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 6.50 3 березня 2015 за даними РНБО України, прес-центру АТО, групи «Інформаційний опір» та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Дайджест подій від прес-центру АТО


Протягом учорашнього дня, терористи 7 разів порушили режим припинення вогню.

Найгарячіше було на Маріупольському напрямку, де о 12.40 між населеними пунктами Павлополь і Піщевик відбулося бойове зіткнення з бойовиками.

На Дебальцівському напрямку бандформування із зенітної установки ЗУ-23 вели вогонь по Троїцькому. А із стрілецької зброї і гранатометів двічі обстріляли Майорськ.

За словами речниці Спецмоніторингової місії ОБСЄ Ірини Гудими, місія наразі поки не може підтвердити відведення важкого озброєння на Донбасі, попри заяви бойовиків.

Викриття зрадників

Згідно інформації прес-служби Генеральної прокуратури України, за сприяння діяльності терористичної організації на Луганщині повідомлено про підозру співробітнику Державної служби надзвичайних ситуацій у Луганській області.

Зокрема, правоохоронці встановили, що впродовж лютого 2015 року співробітник Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Луганській області "повідомляв членам терористичної організації "ЛНР" про дислокацію у смт Станиця Луганська та Станично-Луганському районі військовослужбовців Національної гвардії та Збройних сил України".

Допомога військовим

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: