Чергове відкриття Дарницького мосту

Читать на русском

Вже другий рік поспіль частинами здається в експлуатацію залізнично-автомобільний Дарницький міст, який з'єднує правий та лівий береги Дніпра. Кожного разу Прем'єр Микола Азаров урочисто відкриває чергову ділянку і кожного разу запевняє, що ось-ось роботи на об'єкті будуть завершені.

Ще на початку 2011 року Глава Уряду пообіцяв, що у березні - квітні рух мостом буде дозволено. Дійсно, у зазначений строк відкриття відбулося, однак відсутність необхідних з'їздів завадила повноцінній його експлуатації.  Тоді ж Микола Азаров заявив, що 1 вересня"міст Кирпи" остаточно буде готовий, а пізніше навіть переніс дату на День незалежності (24 серпня). І хоча на сьогоднішній день переїзд  побудовано, спорудження залізничної естакади на розв'язці біля метро «Видубичі» триває. В липні 2012 року Прем'єр повідомив, що найближчим часом будуть зроблені дорога з Дарницького мосту в бік аеропорту "Бориспіль" та з'їзд з нього. Восени ж, за його словами, відкриють великий транспортний вузол у складі  Дарницького залізнично-автомобільного мостового переходу через річку Дніпро, до якого входитиме автостанція «Видубичі».

Сподіваємось, що рано чи пізно настане кінець цієї епопеї і рух в столиці буде оптимізовано, а поки що залишається загадкою, що стане наступним приводом для піару Миколи Яновича. 

 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: