Міністри інфраструктури традиційно не виконують своїх зобов'язань

Читать на русском

Міністр інфраструктури Володимир Козак виявився відповідальнішим за свого попередника - Бориса Колеснікова. Рейтинг безвідповідальності Козака на 6 грудня 2013 року - 18%, Колеснікова - 58%, повідомляє «Слово і Діло».

Козак вже не виконав 12 з 68 своїх обіцянок, в той час як показники Бориса Колесникова складають 65 невиконаних зі 112 даних ним обіцянок.

При цьому варто зазначити, що обидва міністри - нинішній і попередній - виконали менше обіцянок, ніж провалили: проект «Слово і Діло» зафіксував виконання Козаком 11 своїх обіцянок, тоді як Колеснікову вдалося втілити свої слова на практиці в 45 випадках.

У той же час у Козака ще є час поліпшити свою статистику, адже практично 2/3 (45 з 68) його обіцянок перебувають в процесі виконання, тобто можуть виявитися як виконаними, так і не виконаними.

У Колеснікова обіцянок цієї категорії лише 2, але вони вже не пов'язані з його діяльністю на посаді міністра - їх він дав як народний депутат.

Рейтинг безвідповідальності розрахований як співвідношення не виконаних Козаком і Колесніковим обіцянок до загальної кількості обіцянок, даних кожним з політиків.

З усіма обіцянками Володимира Козака і Бориса Колеснікова можна ознайомитися на їх сторінках у системі «Слово і Діло», які наведені за гіперпосиланнями вище.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: