Порошенко - найвідповідальніший у євроінтеграційному комітеті Ради

Читать на русском

Найвищий рейтинг відповідальності серед всіх членів Комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції - 37% - у позафракційного депутата Петра Порошенка.

Слідом за ним у рейтингу відповідальності розташувалися ще один позафракційний нардеп Віктор Балога (23%) і депутат від фракції «Батьківщина», екс-міністр закордонних справ Борис Тарасюк (18%).

При цьому Порошенко виконав 7 з 19 своїх обіцянок (6 обіцянок виконані не були і стільки ж очікують на виконання), Балозі вдалося виконати 9 з 39 даних ним обіцянок (17 обіцянок були провалені, а 13 перебувають у процесі виконання), а Тарасюк виконав 2 з 11 обіцянок (5 не виконані, 4 - «в процесі»).

«Те, що рейтинги відповідальності саме цих трьох депутатів виділяються на загальному тлі, цілком логічно. І Порошенко, і Балога, і Тарасюк мають величезний досвід у політиці й працювали на різних посадах в уряді, відповідно, отримали більше можливостей втілити в життя свої обіцянки, ніж їхні колеги по комітету», - коментує статистику керівник проекту «Слово і Діло» Вікторія Пєшая.

Рейтинг відповідальності членів Комітету ВРУ з питань європейської інтеграції розрахований як співвідношення виконаних ними обіцянок до загальної кількості обіцянок, даних ними за час своєї політичної діяльності.

З усіма обіцянками Петра Порошенка, Віктора Балоги і Бориса Тарасюка можна ознайомитися на їх сторінках у системі «Слово і Діло», наведених за гіперпосиланнями вище.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: