Тижневий дайджест станом на 27 серпня 2012 року

Читать на русском

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 74-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Мазурчак, голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Тулуб та голова Одеської обласної державної адміністрації Едуард Матвійчук.

Протягом найближчих двох років кияни отримають оновлені зони відпочинку - парки та сквери. В цьому запевнив Перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак , додавши, що комплексний благоустрій включатиме не лише озеленення, а й створення максимально комфортних умов перебування: якісне освітлення, облаштування доріжок, прибирання території.

На Черкащині у поточному році запрацює обласний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також буде введено в експлуатацію обласний центр соціально-психологічної допомоги. Окрім цього, за словами губернатора Сергія Тулуба, значну увагу буде приділено відновленню роботи ліквідованих підприємств та створенню нових сільськогосподарських кооперативів.

Губернатор Одещини Едуард Матвійчук повідомив, що у 2013 році буде реконструйовано Палац спорту та фасади архітектурних будівель в обласному центрі. Серед інших планів - завершити газифікацію Біляївського району та передати 40 автомобілів швидкої допомоги лікарням регіону.


Протягом аналізованого періоду часу 23 обіцянки отримали статус "Виконано" та 10 - "Не виконано".

23 серпня 2012 року відбулося довгоочікуване відкриття нової автобусної станції "Видубичі", яке анонсував у липні Прем'єр-міністр Микола Азарова, однак, підбивши підсумки роботи Партії регіонів, яку він очолює, стало відомо, що реалізувати один з найважливіших пунктів передвиборної програми 2007 року, що передбачав надання якісної безкоштовної медичної допомоги малозабезпеченим верствам населення, реалізувати не вдалося. Хоча Конституція України гарантує кожному безоплатне медичне обслуговування, на сьогоднішній день державні та комунальні медичні установи встановлюють плату за надання деяких послуг.

Станом на 27.08.2012 року в системі "Слово і діло" налічується 656 персон та 6258 обіцянок, з них 3350 у процесі, 1530 виконаних та 1378 невиконаних.  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: