АТО: ситуація на сході України станом на 26 лютого 2015 року

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 7.00 26 лютого 2015 за даними РНБО України, прес-центру АТО, групи «Інформаційний опір» та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Дайджест подій від прес-центру АТО


За даними звіту Спеціальної моніторингової місії (СMM) ОБСЄ в Україні, опублікованому на сайті організації в середу, 25 лютого, інформація про відвід проросійськими терористами своїх важких озброєнь від лінії розмежування сторін, за даними на 24 лютого, не знаходять підтвердження.

Дії українських військових

Бійці Нацгвардії протягом минулої доби знищили склад боєприпасів неподалік Широкіного Донецької області.

Крім того, за словами лідера Правого сектору Дмитра Яроша, вчора партизани знищили також склад боєприпасів у самому Донецьку.

Як повідомив у власному Facebook глава обласного управління міліції в Донецькій області Вячеслав Аброськін, міліція Донецької області виплатить винагороду 100000 гривень за інформацію, яка допоможе затримати злочинця Миколу Гріненко, 1986 г.р., жителя Маріуполя, що зробив умисне вбивство співробітника міліції 23 лютого поточного року і причетного до теракту в Маріуполі в грудні минулого року.

Втрати

По інформації співробітника Центру визволення полонених при Збройних силах України Василя Будика, під завалами Донецького аеропорту нещодавно були виявлені тіла семи українських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: