Глава фіскальної служби Білоус не боїться відставки

Читать на русском

Голова Державної фіскальної служби Ігор Білоус заявив, що не боїться перевірок його служби і відставки.

Про це він заявив в ході конференції «Бізнес по-європейськи: прозорість, ефективність, інвестиції», пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

«Чесно кажучи, це вже п'ята або шоста подібна перевірка, але вона оголошена на всю країну... Я абсолютно тверезо налаштований на будь-які перевірки і я їх не боюся», – сказав він і додав, що у разі виявлення порушень у ході перевірки фіскальних органів, він готовий піти з посади.

А також Білоус наголосив, що чиновники, в діяльності яких виявляються порушення, повинні бути звільнені. «Якщо це торкнеться мене, я теж готовий піти. Я не тримаюся за крісло», – сказав він.

За його словами, у фіскальних органах вже давно триває внутрішня перевірка і протягом декількох днів ГФС готова надати нову кадрову програму.

Нагадаємо, вчора, 24 лютого, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про початок службового розслідування стосовно керівництва Державної фіскальної служби – глави Ігоря Білоуса та його заступників Анатолія Макаренка і Володимира Хоменка і розпорядився усунути їх від виконання службових обов'язків на цей час. Всього службове розслідування повинно тривати 2 тижні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: