Попов не набагато відповідальніший за Черновецького - статистика

Читать на русском

Рейтинг відповідальності нинішнього голови Київської державної міської адміністрації Олександра Попова лише на 6% вищий, ніж у колишнього голови КМДА і мера Києва Леоніда Черновецького.

Як повідомляє «Слово і Діло», рейтинг відповідальності Попова становить 28% , тоді як аналогічний показник Леоніда Черновецького зупинився на позначці 22%.

Олександр Попов зумів виконати 149 з 528 своїх обіцянок, тоді як ще 180 обіцянок нинішнього голови КМДА були провалені, а 199 продовжують очікувати свого виконання.

Водночас Леонід Черновецький за кількістю обіцянок має набагато скромніші показники в системі «Слово і Діло» - колишньому керівнику міста вдалося виконати лише 5 з 22 своїх обіцянок.

При цьому 16 заяв екс-мера виконані не були, а 1 до сих пір має шанси потрапити як в «виконані», так і в «невиконані» (обіцянка не балотуватися на пост мера Києва).

Рейтинги відповідальності Олександра Попова та Леоніда Черновецького розраховані як співвідношення виконаних ними обіцянок до загальної кількості даних ними обіцянок.

З усіма обіцянками нинішнього і колишнього керівників КМДА ви можете ознайомитися на їхніх сторінках в системі «Слово і Діло» за наведеними вище гіперпосиланнями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: