У Авакова розповіли, хто міг викрасти нардепа Дейдея (оновлено)

Читать на русском

Заступник начальника ГУ МВС у Донецькій області Ілля Ківа повідомив, що на народного депутата від «Народного фронту» Євгена Дейдея могла напасти диверсійно-розвідувальна група противника.

Про це Ківа написав у себе на сторінці в Facebook, інформує «Слово і Діло» з посиланням на LB.ua.

Він нагадав, що автомобіль, на якому пересувався депутат, був знайдений вчора ввечері під населеним пунктом Мар'їнка Донецької області з пошкодженою задньою частиною від попадання РПГ, а навколо авто були знайдені гільзи від патронів 7,62 мм і два повних магазини.

«Але слідів крові не було, що дає можливість припустити, що Євген з бійцями відстрілювалися і відступили в лісосмугу», – припустив Ківа, додавши, що протягом всієї ночі міліціонери шукали Дейдея, але пошуки результатів не принесли.

На думку Ківи, на народного депутата напала або диверсійно-розвідувальнагрупа, або «прикордонники-контрабандисти, яким Женя наступив на хвіст». Останні, за його даними, розгорнули на Курахівському напрямку контрабанду через кордон з терористичною організацією «ДНР».

«Машини пропускаються вночі і під ранок, коли на блокпосту залишаються одні прикордонники, за добу вони примудряються пропустити близько 100 авто як в одну, так і в іншу сторону, беручи за це від 1000 гривень і більше за машину», – зазначив Ківа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: