Кличко заявив про повну зачистку Печерського району від незаконних МАФів

Читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що Печерський район столиці повністю очищений від незаконних МАФів.

«На сьогодні Печерський район звільнений від незаконних МАФів. А ті, що залишилися, мають офіційний дозвіл на підприємницьку діяльність», – цитує Кличка його прес-служба, інформує «Слово і Діло».

Крім того, мер столиці призначив голову Печерського району відповідальним за те, щоб незаконних МАФів у його районі більше не було. «Якщо будуть встановлюватися нові МАФи, ви будете персонально відповідати», – підкреслив Кличко, звертаючись до керівника району.

У свою чергу, керівник департаменту міського благоустрою КМДА Дмитро Білоцерківець повідомив, що всього в Печерському районі було 318 МАФів. Законних, тобто тих, власники яких оплатили пайову участь у місцевий бюджет, – лише 195. Таким чином департаментом було демонтовано 94 нелегальні споруди.

Як розповів мер Києва, власники незаконних МАФів чинять опір демонтажу і навіть залучають «тітушок». «Але боротьба з незаконними МАФами триває. Вже прибрані більше 1700 кіосків. Ще близько 6000 залишається тих, які не мають дозвільних документів. І поступово весь Київ буде очищений від незаконних МАФів», – пообіцяв Кличко.

Міський голова також розповів, що днями буде презентовано першу з десяти районну офіційну Комплексну схему, яка регламентує розташування кожного МАФу.

«Ми киянам обіцяли навести порядок у Києві – незаконних МАФів у місті не буде. А ті кіоски, які залишаються, надаватимуть якісний сервіс, сплачуватимуть пайову участь і не псуватимуть зовнішній вигляд міста. Ми звільнимо Київ від мафії МАФів», – запевнив Кличко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: