Губернатором Запорізької області став екс-топ-менеджер холдингу Ложкіна

Читать на русском

Президент України підписав указ про призначення головою Запорізької обласної державної адміністрації Валентина Резніченка.

Про це «Слово і Діло» повідомляє із посиланням на офіційний документ, що опублікований на офіційній сторінці глави держави в Інтернеті.

Відповідне рішення Петро Порошенко підписав ще вчора. Його номер 105/2014. 

Слід відзначити, що вчора відповідне призначення на власному Facebook також анонсував помічник Міністра юстиції України Павла Петренка Владислав Куценко.

Згідно біографії нового Запорізького губернатора, він 18 років був топ-менеджером «Українського медіа холдингу» (UMH Group), яким володів нинішніх глава Адміністрації Президента Борис Ложкін. З березня 2003 року був віце-президентом UMH, головою правління і співвласником радіогрупи УМХ. Починаючи із серпня 2014-го він очолював державне підприємство «Український державний центр радіочастот» (УДЦР).

Нагадаємо, що його попередник Валерій Баранов був звільнений з відповідної посади ще 29 жовтня 2014 року, а обов'язки очільника області виконував Григорій Самордак. Протягом періоду викоання ним обов'язків губернатора, системою народного контролю «Слово і Діло» було зафіксовано 2 його обіцянки, котрі наразі залишаються в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: