У «фінансовому цеху» КМУ за своїми обіцянками краще всіх стежить Клименко

Читать на русском

Міністр доходів і зборів Олександр Клименко має більш високий рейтинг відповідальності, ніж його колеги по фінансово-економічному блоку уряду - міністр фінансів Юрій Колобов та міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов, повідомляє «Слово і Діло».

Рейтинг відповідальності Клименка становить 31%, відповідні показники у Колобова дорівнюють 25%, тоді як рейтинг відповідальності Прасолова складає 17%.

Міністр доходів і зборів виконав 10 з 32 своїх обіцянок (3 залишилися невиконаними, 19 знаходяться в процесі виконання), міністр фінансів впорався з 2 обіцянками з 8 (3 виконані не були і стільки ж залишаються в процесі), а міністр економрозвитку виконав 2 обіцянки з 12 (1 не виконана і 9 - в процесі).

«В даному контексті важлива і якість - тобто виконання, і кількість. Колобов та Прасолов мають всього по дві виконані обіцянки, але, тим не менше, рейтинг Колобова вищий, так як наобіцяв він менше. Водночас Прасолов був більш щедрий на обіцянки, але виконувати їх поки не поспішає», - прокоментував дану статистику головний редактор проекту «Слово і Діло» Влад Решетняк.

Рейтинг відповідальності міністрів розрахований як співвідношення виконаних до загальної кількості даних ними обіцянок.

З усіма обіцянками Олександра Клименка, Юрія Колобова та Ігоря Прасолова можна ознайомитися на їх сторінках у системі «Слово і Діло», наведених за гіперпосиланнями вище.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: