На базі «Буковеля» буде побудований реабілітаційний центр для учасників АТО

Читать на русском

Губернатор Одеської області Ігор Палиця заявив, що має намір побудувати реабілітаційний центр для учасників АТО в Карпатах на базі курорту «Буковель».

Дану обіцянку голови Одеської ОДА система народного контролю «Слово і Діло» зафіксувала ще 30 січня.

Крім того, Палиця розповів, що на сьогоднішній день вже є домовленість з Міністерством з надзвичайних ситуацій, а також з Державною прикордонною службою, які, за словами чиновника, мають у своєму розпорядженні два потужних санаторних комплекси на території Одеси.

«Цим питанням ми займаємося в Одесі, і я думаю, що треба і в горах, в Карпатах робити... Тому на півдні і на заході України, в Карпатах ми будемо працювати», – повідомив Палиця, додавши, що це буде приватне партнерство.

За його словами, вже є пропозиції від бізнесменів з Ізраїлю та Німеччини, які готові профінансувати будівництво реабілітаційних клінік для учасників АТО.

«Війна вимагає дуже багато грошей. Я не знаю, чи будуть гроші у держави на реабілітацію чи ні, але гроші на будівництво реабілітаційних центрів в Одеській області та в Карпатах на базі «Буковеля» ми знайдемо і будемо це робити», – пообіцяв голова Одеської ОДА.

Відзначимо, що колишній голова Запорізької ОДА Валерій Баранов обіцяв створити реабілітаційний центр для поранених в зоні АТО солдатів на базі Запорізької центральної районної лікарні, проте свою обіцянку не виконав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: