Табачник проявляє відповідальність більше, ніж на третину - статистика

Читать на русском

34% становить рейтинг відповідальності міністра освіти і науки Дмитра Табачника, повідомляє «Слово і Діло».

Зі 124 даних ним обіцянок Табачник виконав 42, 32 його обіцянки виконані не були, 50 залишаються в процесі виконання.

Найбільша кількість обіцянок Табачника була додана в систему «Слово і Діло» у 2011 році - 49, в 2012-му він був набагато більш стриманим на обіцянки - 27, в той час як в 2013-му знову «збільшив оберти» - 36 обіцянок станом на 29 листопада.

У контексті останніх невиконаних обіцянок міністра звертає на себе увагу його нездатність своєчасно забезпечити матеріальні та побутові потреби освітніх установ, їх вихованців і персоналу.

Так, невиконаними залишилися обіцянки Табачника забезпечити в 2013 році 100% сільських шкіл автобусами, забезпечити школи в обумовлений строк всіма необхідними підручниками, облаштувати в приміщеннях сільських шкіл стаціонарні туалети.

Також студенти не дочекалися обіцяного міністром значного збільшення стипендій з березня 2013 року, а педагоги - зростання заробітної плати до 3 тис. грн. ще з кінця 2012 року.

Варто зазначити, що міністрові все ж вдалося покращити матеріально-технічну базу окремих типів освітніх установ - наприклад, було виконано обіцянку щодо ремонту в 2013 році 2600 харчоблоків у школах, а в дитсадках з перевиконанням обіцяного створено 33 тис. нових місць.

Рейтинг відповідальності Дмитра Табачника розрахований як співвідношення виконаних ним обіцянок до загальної кількості даних міністром обіцянок.

З усіма обіцянками Дмитра Табачника можна ознайомитися на його сторінці в системі «Слово і Діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: