Рада знову побачить поправки до Бюджету перед самим голосуванням?

Читать на русском

Кабінет міністрів зволікає з поданням до Верховної Ради змін до Державного бюджету на 2015 рік.

Через це проведення позачергового засідання Ради 25 лютого залишається під питанням, зазначив спікер паламенту Володимир Гройсман, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

За словами Гройсмана, міністри поки що не внесли на розгляд Верховної Ради самих змін до Держбюджету та законів, що мають їх супроводжувати. Лише після того, як це буде зроблено, депутати отримають доручення вивчити подані документи та запропонувати свої поправки – і тільки після цього можна буде винести зміни до Бюджету на голосування.

Подати до парламенту всі необхідні зміни до 15 лютого на початку місяця пообіцяв віце-прем'єр-міністр, міністр культури України В'ячеслав Кириленко, однак, як бачимо, свого слова політик не дотримав.

Нагадаємо тоді Кириленко пояснив необхідність позачергового засідання парламенту ще до кінця лютого переговорами з МВФ, адже фонд висунув власні вимоги до формування національного Бюджету як одну з умов надання Україні фінансової допомоги. Про те, що Кабміну та фонду вдалося досягти консенсусу, стало відомо 12 лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: