Терористи збільшили обстріли, зіткнення йдуть по всьому фронту

Читать на русском

Російсько-терористичні війська збільшили кількість обстрілів позицій сил антитерористичної операції і населених пунктів.

Так, тільки за останню годину бойовики здійснили чотири обстрілу околиць Маріуполя з артилерії і мінометів, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Генштабу.

Згідно з повідомленням, ситуація в населених пунктах під Маріуполем залишається досить напруженою, але повністю контрольованою українськими військовими. Також українськими військовослужбовцями було зафіксовано проліт ворожого БПЛА неподалік від лінії зіткнення.

«Зараз наші підрозділи намагаються знищити танк бойовиків в районі населеного пункту Широкіно, і ведуть бої за утримання позицій», – повідомили в Генштабі.

У свою чергу спікер АТО Анатолій Стельмах заявив, що Мінські домовленості не зупинили агресивних дій терористів. «Ворог наполегливо намагається просунути свої сили в напрямку Дебальцевого. Поблизу міста йдуть справжні бої. Під прикриттям танків, бойових броньованих машин піхота противника штурмувала позиції сил АТО неподалік селищ Троїцьке, Міус, Чорнухіне, Кам'янка»,  повідомив Стельмах

Крім того, російсько-терористичні війська 6 разів обстріляли саме Дебальцеве. Також постраждали населені пункти Луганське, Золоте, Санжарівка, Костянтинівка.

В цілому ж, за словами Стельмаха, протягом дня бойовики більше 60 разів обстрілювали позиції сил АТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: