З усіх силовиків - Пшонка найбільш відповідальний

Читать на русском

Генеральний прокурор Віктор Пшонка має найбільш високий рейтинг відповідальності серед всіх керівників українських силових структур - 70%, повідомляє «Слово і діло».

На другому місці - міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, рейтинг відповідальності якого становить 56%.

На третьому місці з рейтингом 29% - голова Державної прикордонної служби Микола Литвин, слідом за ним розташувався глава Держслужби з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських (рейтинг відповідальності - 20%).

Найнижчий рейтинг відповідальності - 2% - станом на 27 листопада 2013 року має міністр оборони Павло Лебедєв.

Варто зазначити, що голова Служби безпеки Олександр Якименко не має рейтингу відповідальності в системі «Слово і діло», так як проектом поки не зафіксовані будь-які його обіцянки.

Віктор Пшонка виконав 7 з 10 своїх обіцянок ( 1 не виконана, 2 залишаються в процесі виконання), Віталій Захарченко - 10 з 18 обіцянок (2 не виконані, 6 - в процесі), Микола Литвин виконав 4 з 14 обіцянок (2 не виконані, 8 - в процесі).

Михайло Болотських виконав 2 з 10 обіцянок (3 не виконані, 5 - в процесі), тоді як Павло Лебедєв - лише одну з 64 своїх обіцянок (4 не виконані, 59 - в процесі).

Рейтинг відповідальності керівників силових структур розрахований як співвідношення виконаних обіцянок персони до загальної кількості даних нею обіцянок.

З усіма обіцянками керівників силових структур та їх рейтингом відповідальності можна ознайомитися на їх сторінках у системі «Слово і діло», які наведені за гіперпосиланнями вище.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: