«Йдучи з політики», Герман покритикувала опозицію за євромайдан

Читать на русском

Народний депутат від ПР Ганна Герман, яка обіцяла піти з політики, якщо Президент Віктор Янукович не полегшить долю екс-прем'єра Юлії Тимошенко, вважає, що опозиційні партії використовують протести серед населення у своїх цілях.

«... опозиції не треба використовувати цей спонтанний рух громадянського суспільства, зокрема, студентства. А опозиція намагається це зараз перетягнути і взяти з цього політичні дивіденди... І треба, в першу чергу, думати про те, щоб виграла країна, а не та чи інша політична сила», - цитує коментар Герман інформагентству УНН прес-служба Партії регіонів.

Депутат також додала, що Президент Віктор Янукович не відмовлявся від європейського вектора розвитку країни, і висловила надію, що угода про асоціацію все ж буде підписана.

Герман висловила думку, що зараз Глава держави здійснює активні дії для врегулювання ситуації з підписанням асоціації і незабаром зробить заяву з цього приводу.

Нагадаємо, що розпорядженням Кабміну №905-р від 21 листопада 2013 року Україна призупинила процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Це викликало хвилю масових протестів серед населення у великих містах, зокрема, в Києві вчора, 24 листопада, протести зібрали, за різними оцінками, понад 100 тис. осіб.

У вересні 2013 року народний депутат Ганна Герман заявила, що якщо Тимошенко «пожертвує собою заради євроінтеграції», а Янукович при цьому не полегшить її долі, то вона назавжди піде з політики.

Варто зазначити, що останнім часом Юлія Тимошенко кілька разів виступала з заявами, в яких просила не враховувати питання про її майбутнє при переговорах про укладення угоди про асоціацію.

У 2009 році Герман вже обіцяла повернутися у журналістику у разі перемоги Віктора Януковича на президентських виборах 2010 року.

У 2010 році Герман також заявила, що в Україні не будуть розганяти демонстрації і заарештовувати активістів, хоча безліч випадків, і зокрема - спроби розігнати нинішній «євромайдан» - свідчать про протилежне.

«Слово і діло»

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: