Обіцянки Азарова і Арбузова виконуються за рахунок місцевих бюджетів

Читать на русском

Для ліквідації всіх соціальних заборгованостей до 10 грудня, як того обіцяли прем’єр-міністр Микола Азаров та віце-прем’єр Сергій Арбузов, Міністерство фінансів здійснило перерозподіл міжбюджетних трансфертів в межах річних призначень, які надаються з держбюджету місцевим бюджетам.

Як повідомляє прес-служба Мінфіну, інформація про це була озвучена 23 листопада під час селекторної наради керівництва міністерства з регіональними органами.

«За підсумками щотижневих нарад вдалося виробити спільні заходи для забезпечення збалансованості місцевих бюджетів. Так, місцеві органи влади спрямовують власні кошти шляхом перерозподілу наявного ресурсу на виплату заробітних плат», - сказано в повідомленні.

При цьому в Мінфіні ще раз наголосили, що до 10 грудня всі виплати будуть приведені до норми згідно з затвердженим урядом графіком погашення заборгованостей.

Нагадаємо, 13 листопада 2013 року Президент Віктор Янукович доручив главі уряду Миколі Азарову та керівникам виконавчих органів державної влади в регіонах вжити заходів для погашення заборгованості із виплат за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням.

14 жовтня 2013 року Янукович під час зустрічі з працівниками Запорізького обласного перинатального центру пообіцяв, що до кінця року всі заборгованості в бюджетній сфері будуть виплачені.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: