У Розенка порахували, що кількість переселенців уже перевалила за мільйон

Читать на русском

У Міністерстві соціальної політики вже зареєстрували понад мільйон осіб, що виїхали із зони проведення антитерористичної операції.

Про це з посиланням на прес-службу відомства повідомляє «Слово і Діло».

Із 277 тисяч сімей переселенців, які звернулися до органів соціального захисту, майже 258 тисяч вже отримують адресну допомогу на проживання, запевняють у Міністерстві соціальної політики.

«За даними обласних управлінь соціального захисту населення, вже обліковано більше 1 млн переселенців, що становить 710 тис. сімей. Зокрема, майже 277 тис. сімей звернулися за отриманням щомісячної адресної допомоги на покриття витрат на проживання, майже 258 тис. сімей вже призначена така допомога», ˜– йдеться у повідомленні.

В міністерстві нагадують, що інформацію про перелік об'єктів, на яких можуть бути розміщені громадяни, що виїхали із зони АТО, та іншу необхідну інформацію можна знайти на сайті відомства.

Нагадаємо, нещодавно колишня міністр соціальної політики Людмила Денісова висловила думку, що вимушеним переселенцям необхідно видавати спеціальний ваучер для професійної перекваліфікації, щоб вони змогли знайти себе на ринку праці за новим місцем проживання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: