Януковичу не доведеться виконувати обіцянку про «закон Тимошенко»?

Читать на русском

Верховна Рада не проголосувала за жоден із законопроектів про лікування ув’язнених за кордоном, повідомляє прес-служба партії «Батьківщина».

«…президент Янукович… боявся підписати указ про помилування Юлії Тимошенко і перекинув м'яч парламенту, фактично ховаючись через власний страх за тими, кого він привів до Верховної Ради у вигляді Партії регіонів», - прокоментував сьогоднішні події у парламенті голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

При цьому Яценюк передав Януковичу через спікера парламенту Володимира Рибака проект указу про помилування Тимошенко.

Втім, пізніше з’явилася інформація, що законопроект про лікування ув’язнених за кордоном ще може бути розглянутий в п’ятницю, 22 листопада.

Таким чином, обіцянку народного депутата від ПР Євгена Балицького про те, що Партія Регіонів проголосує за опозиційний законопроект про лікування Тимошенко за кордоном, можна вважати невиконаною, адже сьогодні депутати від ПР його не підтримали.  

В той же час перший заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов, як відомо, вважає, що угода про асоціацію з ЄС буде підписана незалежно від вирішення «питання Тимошенко».

Нагадаємо, Президент Віктор Янукович в жовтні запевнив, що підпише закон про виїзд Тимошенко на лікування за кордон в разі прийняття такого акту парламентом.

«Слово і діло»

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: