АТО: ситуація на сході України станом на 6 лютого (оновлюється)

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 6:40 6 лютого 2015 за даними РНБО України, прес-центру АТО, групи «Інформаційний опір» та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Напрямки обстрілів

Протягом доби зафіксовано майже 50 обстрілів на Дебальцівському напрямку. Шість разів злочинці стрілялипо Троїцькому, Чорнухіно, тричі по Міусу. Напружена ситуація надалі залишається навколо самого Дебальцево. Ворог обстрілює місто з усіх видів зброї руйнуючи інфраструктуру та житлові будинки.

Дії бойовиків

Представники самопроголошеної "ДНР" стверджують, що домовилися з Києвом повністю припинити бойові дії з 9.00 6 лютого для виведення мирних жителів з Дебальцевого.

Ситуація в місті Вуглегірська, частина якого знаходиться під контролем український військових, а частина контролюється бойовиками.


Втрати

За інформацією Луганської ОДА, в ході обстрілу Станиці Луганської поранені двоє силовиків.

Обмін полоненими

Поряд з Донецьком відбувся обмін полоненими по принципу "всіх на всіх". Зокрема, 9 українських військових обміняли на 9 бойовиків, що знаходились під вартою українських силовиків. 6 із 9 полонених українських захисників - захисники Донецького аеропорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: