Порядок денний: зняття недоторканності. Онлайн-трансляція Ради 05.02.2015

Читать на русском

Сьогодні, 5 лютого, Верховна Рада України розгляне питання про скасування депутатської недоторканності та позбавлення недоторканності суддів. Також нардепи обговорять надання згоди на затримання та арешт окремих суддів.

На порядку денному, крім законопроекту «Про внесення змін до Конституції України (щодо недоторканності народних депутатів України і суддів)» №1776, знаходяться проекти законів «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності військовослужбовців, надання командирам додаткових прав та покладання обов'язків в особливий період» та «Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України».

Також нардепи розглянуть документ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування органів внутрішніх справ».

До голосування в парламенті сьогодні представлять зміни до законодавства щодо довічного ув'язнення, а також посилення соцзахисту внутрішньо переміщених осіб. А у другому читанні парламентарі розглянуть проект закону про пробації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: