Вілкул майже справився з обіцяним для жителів Солотвина переселенням

Читать на русском

Для забезпечення новим житлом мешканців с. Солотвино Закарпатської області в сусідньому с. Теребля побудовано житловий комплекс з усією необхідною соціальною інфраструктурою, заявив віце-прем’єр Олександр Вілкул.  

«…за дорученням Президента надана державна допомога. Створено новий житловий комплекс», -  цитує слова віце-прем’єр його прес-служба.

В результаті для переселенців збудовано 8 багатоквартирних будинків загалом на 116 квартир, 17 індивідуальних будинків, загальноосвітню школу та дитячий садок, які відповідно готові прийняти 330 та 140 дітей.

До житлових та соціальних об’єктів наразі підведено водопостачання та водовідведення, електрику та дорожню інфраструктуру.

З нагоди відкриття нової школи та дитсадка у Тереблі Вілкул вручив загальноосвітньому закладу сертифікат на придбання обладнання для кабінету біології, а дитсадку – комп’ютерний інтерактивний комплекс.

Нагадаємо, 12 квітня 2013 року Вілкул пообіцяв, що протягом року 133 сім'ї із зони техногенної небезпеки поблизу Солотвина переселяться в Тереблю.

В свою чергу голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида виконав обіцянку щодо відкриття для мешканців Солотвина до листопада 2013 року нового населеного пункту з усією інфраструктурою.

В травні 2011 року Президент Віктор Янукович заявив, що вживатиме усіх необхідних заходів, щоб вирішити питання ліквідації наслідків затоплення Солотвинського солерудника на Закарпатті.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: