Томенко обурений, що в Україні триває трансляція заборонених телеканалів

Читать на русском

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Микола Томенко закликає правоохоронців відреагувати на трансляцію заборонених в Україні російських телеканалів, що входять в платні пакети мовлення операторів.

Також нардеп просить відреагувати на це Раду нацбезпеки і оборони, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс Україна».

«Я звертаюся публічно до секретаря РНБО, до правоохоронних структур почати з сьогоднішнього дня боротися з російською інформаціною агресією», – заявив Томенко сьогодні у Верховній Раді.

За його словами, 15 заборонених в Україні російських телеканалів-рупорів російської пропаганди продовжуть продаватися на українському ринку, входячи до популярного серед глядачів пакету «НТВ+».

Йдеться про такі канали, як «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «НТВ-Мир», «Россия-24», «TVCI», «Россия-1», «НТВ», «ТНТ», «Петербург-5», «Звезда», «Рен-ТВ», «РБК-ТВ», «Life News», «Russia Today», «История», які Нацрада з питань телебачення та радіомовлення заборонила до трансляції в ефірі та кабельних мережах України ще минулого року.

Читайте також: Геращенко хоче, щоб Рада заборонила російські сайти в Україні

Томенко нагадав, що «за це гроші отримує «Газпром-Медіа» і попросив депутатів замість того, щоб робити заяви, «щоденно боротися за український інформаційний простір».


Сам же Томенко має у своєму активі 55% виконаних та 38% невиконаних обіцянок, зафіксованих «Словом і Ділом».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: