АТО: ситуація на сході України станом на 4 лютого (оновлюється)

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 6:40 4 лютого 2015 за даними РНБО України, прес-центру АТО, групи «Інформаційне спротив» та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

У зоні проведення антитерористичної операції, протягом ночі, з 3 на 4 лютого, незаконні збройні формування - 25 разів обстріляли позиції українських військ.

Напрями обстрілів

Найбільша кількість обстрілів спостерігалась на Луганському напрямку. Тут одночасно з українськими позиціями, терористи вели вогонь і по мирних населених пунктах з артилерії, систем залпового вогню БМ-21 «Град», гранатометів та мінометів. 

Не припиняють спроби ворога прорвати українські позиції і на Дебальцівському напрямку. За ніч ворог 9 разів фактично з усіх видів зброї атакував Збройні Сили України.

Відносно спокійно було на Маріупольському напрямку – 1 обстріл та Донецькому напрямку – 2 обстріли.

Втрати

За попередніми даними за минулу добу силами АТО ліквідовали 18 терористів, 55 бойовиків отримали поранення.

В інтернеті з'явилось фото і відео з Вуглегірська. Ось так зараз місто виглядає після боїв

Допомога 

В зону проведення антитерористичної операції на сході України відправили джип, який до своєї трагічної загибелі придбав український музикант Андрій "Кузьма" Кузьменко.

Евакуація

В інтернатних закладах на окупованій частині Донбасу залишається близько 400 дітей. Самопроголошена влада так званих «ДНР» та «ЛНР» не хоче віддавати документи Україні та не дозволяє вивезти дітей. Окрім того, з окупованих міст не вдається 120 людей.

Мобілізація

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: