Мінюст запускає соцмережу для юристів

Читать на русском

З 1 січня 2014 року всі бажаючі зможуть використовувати професійну соціальну мережу «Право», передає прес-служба Мінюсту.

«Соціальна мережа «Право» надає можливість усім зацікавленим представникам юридичної спільноти обмінюватись думками та досвідом, обговорювати різноманітні правові питання та проблеми, перспективні напрями вітчизняного та світового законодавства тощо», - зазначається в повідомленні прес-служби.

Соцмережа «Право» має електронну адресу http://juris.in.ua/, з 18 листопада до кінця 2013 року вона буде використовуватись виключно як внутрішній інформаційний ресурс органів юстиції.

В Мінюсті очікують, що профмережа стане інструментом для спілкування органів юстиції з суспільством, обговорення проектів нормативних актів, дослідження якості надання адмінпослуг і т.д.

Нагадаємо, віце-прем'єр Олександр Вілкул 8 липня 2013 року запевнив, що в Україні буде створено Інтернет-портал, де для іноземців буде зібрана інформація про всі культурні події країни.

21 серпня 2013 року міський голова Тернополя Сергій Надал дав обіцянку створити в пілотних школах міста освітній комплекс Інтернет-порталів «Нова школа».

27 серпня 2013 року міністр молоді та спорту Равіль Сафіулін пообіцяв запустити роботу молодіжного Інтернет-порталу, який стане онлайн-простором для спілкування та пошуку роботи.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: