Обезводнений Херсон сказав «дякую» Азарову

Читать на русском

Прем’єр-міністр Микола Азаров отримав подяку за сприяння в розв’язанні проблеми водопостачання в м. Херсон.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів, передає «Слово і діло».

«Населення міста висловлює вдячність уряду та особисто прем’єр-міністру за сприяння у розв’язанні цієї проблеми, що має особливу суспільну значимість для Херсонщини. Від імені мешканців Херсона подяку главі уряду висловив голова Херсонської облдержадміністрації Микола Костяк», - зазначається в повідомленні.

Як відомо, 11 листопада у Херсоні після реконструкції було запущено 2-у чергу Верхньоантонівського водоводу питної води.

Реконструкція першої та другої черг Верхньоантонівського водозабору та водоводу питної води протягом 2012-2013 років обійшлася в 13 699,126 тис. грн.

При цьому на 2014 рік заплановане введення третьої черги проекту, яка передбачає буріння 8 нових та облаштування 14 існуючих свердловин.

Нагадаємо, 21 серпня 2013 року прем’єр Микола Азаров запевнив, що Верхньоантонівський водозабір та водовідвід питної води у Херсоні буде запущено в роботу в листопаді.

Варто зазначити, що 19 липня 2012 року Азаров вже обіцяв вирішити проблему цілодобової подачі води у Херсонській області, але тоді це питання залишилося відкритим.

В той же час голова Херсонської ОДА Микола Костяк заявив, що всі жителі Херсона будуть забезпечені цілодобовим водопостачанням до 30 березня 2014 року.

Раніше Костяк вже обіцяв, що в його плани входить забезпечити 90% міста Херсон цілодобовим водопостачанням до кінця 2012 року, але зазначені плани втілені не були.

Зазначену проблему у липні 2012 року обіцяв вирішити і голова Херсонської обласної ради Віктор Пелих.

У своїй передвиборній програмі нинішній народний депутат від партії УДАР Андрій Путілов обіцяв профінансувати програму водозабезпечення Херсонської області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: