За добу на Донеччині від обстрілів бойовиків загинуло 6 мирних жителів

Читать на русском

Начальник Головного управління міліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін повідомив, що за останню добу в регіоні через постійні обстріли бойовиків загинуло 6 мирних жителів, ще 5 людей були поранені.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, інформує «Слово і Діло».

За словами Аброськіна, сьогодні вранці, в результаті обстрілу міста Дебальцеве, в районі вулиці Комсомольської, загинули чоловік і дружина. «Інформація ще уточнюється, оскільки міліція ще не оглянула всі пошкоджені будівлі. Обстріл віддалених мікрорайонів міста триває. Три дні тому був сам в Дебальцевому. З 24 годин у добі всього дві години перерва, а так весь час артобстріл», - розповів він.

Крім того, як повідомив Аброськін, в результаті сьогоднішнього обстрілу в Вуглегірську, зазнавши осколкових пораненень, загинули двоє чоловіків. «Співробітники міліції виїжджають на місця і все фіксують. Там, де необхідна допомога, надають її мешканцям», - запевнив начальник ГУ МВС у Донецькій області.

Читайте також: Як вижити під час обстрілу (інфографіка)

Нагадаємо, раніше терористи самопроголошеної «ДНР» з реактивних систем залпового вогню «Град» обстріляли міську лікарню в Світлодарську Донецької області, а також східні околиці Маріуполя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: