Міністр оборони забезпечить військовослужбовців житлом

Читать на русском

З наступного року житлові проблеми все менше турбуватимуть військовослужбовців, - пообіцяв міністр оборони Павло Лебедєв.

Про це повідомляє проект "Слово і діло" з посиланням на прес-службу Міноборони.

Міністр оборони Павло Лебедєв заявив, що до 2017 року для військовослужбовців буде побудовано 20 тис. квартир. З наступного року сім’я військовослужбовця з 3 осіб, сказав Лебедєв, за піднайом житла отримуватиме компенсацію до 2,5 тисяч гривень. А найбільше пощастило військовим Закарпаття – в 2014 році в області, за словами міністра, будуть добудовані всі незавершені об’єкти, що повністю вирішить проблему житлом для військовослужбовців.

Міністр оборони також заявив, що станом на 1 листопада було здано 300 квартир, а за два місяці, що лишились – ордера на нове житло отримають ще 700 військовослужбовців. Дивує не те, що за два місяця здадуть квартир в два з половиною рази більше, ніж за попередні 10. А те, що за 20 днів чисельність квартир, які обіцяв Лебедєв на 2013 рік, скоротилась на 160.

Чисельність квартир для військовослужбовців повинна рости в геометричній прогресії. Бо в липні цього року міністр оборони обіцяв за наступні 4 роки побудувати 20 тис. квартир, а в серпні – вже 25 тис.

Нагадаємо, що забезпечення всіх військовослужбовців житлом було програмним положенням партії "Наша Україна" на виборах 2007 року. До 2011 році цю проблему було б вирішено за словами Валерія Коновалюка. А в 2012 році тотальним забезпеченням квартирами переймався екс-міністр оборони Дмитро Саламатін.

Відповідно до даних проекту "Слово і діло", у Павла Лебедєва не зафіксовано виконаних обіцянок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: