Порошенко хоче відродити українство на Донбасі

Читать на русском

Президент Петро Порошенко заявив, що Україна поверне Донбас та відродить там українство.

Про це Глава держави сказав у своїй промові на Марші пам'яті жертв терору, що проходить сьогодні, 18 січня в Києві, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УП».

«Україна продемонструвала всьому світу, що є миролюбною європейською державою. Сьогодні  вночі «кіборги» у аеропорту Донецька демонструють мужність, патріотизм і героїзм, вони є прикладом, як треба захищати Україну. Ми не віддамо ані клаптика української землі», - запевнив Порошенко.

«Ми повернемо Донбас, відродимо на Донбасі українство і продемонструємо, що ще одним чинником і запорукою нашої перемоги є єдність. Зараз Україна єдина як ніколи», - додав Президент.

За його словами, «терористичні атаки на Донеччині, коли був збитий Боїнг 777, теракти в Одесі, під Волновахою, в Харкові та Києві переслідують одну мету – налякати». «Ворог намагався, щоб ми вже звикли до жертв, щоб їх кількість перейшла до арифметичної статистики. Цього не буде, ми пам'ятаємо кожного героя», - заявив Порошенко.

Як відомо, сьогодні у Києві проходить Марш миру в пам'ять про загиблих в автобусі, який потрапив під обстріл терористів під Волновахою. У заході взяли участь Президент Петро Порошенко і прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: