Житомирського мера визнали найбільш енергоефективним

Читать на русском

Мер Житомира Володимир Дебой був визнаний найбільш «енергоефективним» міським головою в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження.

«За звання «НайЕнергоЕфективніший мер України» змагались мери з чотирьох міст України, а саме: Володимир Дебой (мер м. Житомир), Петро Курляк (мер м. Бурштин), Володимир Гаразд (мер м. Долина) та Валентин Казаков (мер м. Сєвєродонецьк)», - зазначається в повідомленні.  

В повідомленні також вказано, що відповідний конкурс під назвою «Битва мерів» відбувся в рамках V Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму з енергоефективності та відновлюваної енергетики, організатором якого виступило держагентство спільно з асоціацією «Енергоефективні міста України». 

Зазначимо, що Дебою вдалося виконати свої обіцянки щодо модернізаціїзовнішнього освітлення у місті та продовження програмизаміни віконних блоків на склопакети.

19 червня 2013 року Дебой повідомив, що у місті планується створити енергоефективний квартал з районною котельнею по вул. Домбровського, 30.

Того ж дня міський голова Житомира пообіцяв, що реалізація проекту модернізації теплових мереж дозволить місту заощаджувати до 30 млн. грн. на рік.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: