Після подій на Майдані Попов став бізнесменом і відкрив дві компанії

Читать на русском

Колишній голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, якого звинувачують у силовому розгоні мирного мітингу на Майдані Незалежності, зайнявся приватним бізнесом і не планує повертатися в політику.

Про це він повідомив журналістам на брифінгу в Комсомольську Полтавської області, пише «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

«Я зайнявся приватним бізнесом. Я зараз приватний підприємець – відкрив дві компанії. Одна з них займається енергозбереженням», – розповів Попов.

Другий напрямок – це компанія, яка працює за зовнішньо-економічними зв'язками. «Її головне завдання – просування українських товарів на європейський ринок», –повідомив екс-голова КМДА.

До того ж, колишній чиновник заявив, що не збирається повертатися в політику. «Ні, я не збираюся займатися політикою. Тим більше в цей час. Це не мій час. Я зайнявся приватним бізнесом. Мені це сподобалося», – резюмував Попов.

Як відомо, справу проти Попова і Сівковича, а також проти екс-керівництва київської міліції порушили ще за попередньої влади як проти винуватців силового розгону 30 листопада 2013 року. Нагадаємо, розгін студентів в ніч на 30 листопада, які мітингували на Майдані в Києві, був пов'язаний з відмовою підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

7 лютого 2014 року Печерський районний суд закрив кримінальне провадження і виправдав Олександра Попова. Проте 29 липня суд повернув на дорозслідування в Генеральну прокуратуру кримінальне провадження щодо колишнього голови КМДА.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: