Азаров проти Медведчука

Читать на русском

Сьогодні, 4 листопада 2013 року, Микола Азаров заявив, що після підписання Угоди з ЄС, ціни не лише не піднімуться, але й знизяться на окремі товари. Про це повідомляє проект "Слово і діло" з посиланням на Урядовий портал.

Таку заяву глави Уряду викликали публікації щодо зростання цін після підписання угоди з Євросоюзом на рекламних білбодах. "Після підписання Угоди та набуття чинності положення про зону вільної торгівлі, рівень мит на імпорт товарів з ЄС значно знизиться, - заявив Азаров. – А це означатиме, що і ціни повинні знизитися".

Раніше Микола Азаров заявляв, що ціни на хліб будуть стабільними до 2015 року, не зростатиме вартість картоплі та овочів. Крім того, прем’єром обіцяно не збільшувати ціни на комунальні послугигречкупамперси та інші товари першої необхідності.

Кампанія проти Асоціації з ЄС здійснюється за допомогою рекламних плакатів "Українського вибору". Для залякування українців, крім традиційної для всіх політиків теми зростання цін, у них використовується теза про те, що асоціація з ЄС – це ще й одностатеві шлюби.

Главою громадської організації "Український вибір" є екс-глава адміністрації екс-президента Кучми Віктор Медведчук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: