Пивоварський продовжив традицію починати роботу з аудиту «Борисполя»

Читать на русском

Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський доручив створити робочу групу з метою аналізу господарської діяльності аеоропорту «Бориспіль» та ефективності роботи його керівництва.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Вивчення діяльності летовища відбуватиметься спільно з профспілкою аеропорту та незалежної профспілки працівників авіаційної безпеки. За результатами аудиту в Мінінфраструктури обіцяють ухвалити об'єктивні рішення.

Разом з тим, інформацію про можливе скорочення штату «Борисполя» у відомстві спростовують.

Цікаво, що починати роботу з перевірок такого стратегічного підприємства, як аеропорт «Бориспіль», вже є традицією для українських міністрів інфраструктури. Так, 29 квітня попередній очільник відомства Максим Бурбак заявив про намір провести фінансову перевірку роботи головних повітряних воріт Києва – і свого слова дотримав.

Читайте також: Поки Бурбак обіцяє відкрите небо з ЄС, українці все менше літають літаками

Не розголошуючи деталей, в міністерстві тоді заявили, що за період з 2011 по 2014 роки були виявлені численні порушення.

Додамо також, що 17 вересня прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив Максиму Бурбаку визначитися щодо відповідності займаній посаді керівника аеропорту Сергія Гомболевського, а вже 19 вересня стало відомо про звільнення останнього.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: