У Полторака вирішили набирати керівників ЗСУ серед офіцерів АТО

Читать на русском

Міністр оборони Степан Полторак підписав указ про створення постійно діючого кадрового резерву осіб старшого офіцерського складу, що брали участь в антитерористичній операції на сході України для призначення їх на вищі посади.

Про це заявляють у прес-службі Міністерства оборони, передає «Слово і Діло».

«На сьогодні до резерву зараховано 1432 військовослужбовця Збройних Сил України, які виконували завдання в зоні проведення антитерористичної операції, були поранені, достроково отримали військові звання, нагороджені державними нагородами та відомчими відзнаками», – йдеться у повідомленні.

В Міноборони запевняють, що це тільки початок, і списки військовослужбовців будуть постійно поповнюватися. Додамо, що станом на 19 грудня статус учасника бойових дій отримали майже 3,3 тис. військовослужбовців.

Читайте також: Україна не може собі дозволити контрактну армію – Полторак

Як уже писало «Слово і Діло», на початку грудня міністр оборони пообіцяв розподілити 60% відомчого житла серед учасників АТО. Пізніше Степан Полторак заявив про намір збільшити чисельність особового складу Збройних сил до 250 тис. Станом на кінець 2014 року їхня кількість сягає 232 тис. осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: