Темник засвітив нові обіцянки: термін реалізації – 2020

Читать на русском

Керівник Мінрегіонбуду Геннадій Темник заявив, що його відомство впроваджуватиме нові інвестиційні проекти. Про це повідомляє проект "Слово і діло" з посиланням на прес-службу Міністерства.

Всі проекти, заявлені Темником, мають комунальну спрямованість. Йдеться про водопостачання, водовідведення та поводження з твердими побутовими відходами таких міст як Київ, Харків, Донецьк, Кіровоград, Житомир, Краматорськ, Коломия та Тернопіль. Інший проект стосується теплопостачання. Планується, що вони будуть реалізовані до 2020 року, - сказав міністр.

Заявлено про впровадження проекту з модернізації інфраструктури теплопостачання у Донецькій області, в якій братимуть участь 15 міст. За результатами цього проекту очікується скорочення рівня споживання енергоресурсів на 30%.

Крім того, 10 млн. євро, за словами очільника Мінрегіону, спрямують на таке явище як демонстраційні енергоефективні проекти з теплопостачання у 10 містах.

Нагадаємо, у 2020 році в Україні буде видобуватись 15 млрд. кубометрів газу, експорт зерна зросте до 41 млрд. тонпід землею "колеситиме" 600 нових вагонів метро, а в полях – майже 8 тис. німецьких комбайнів. В тому щасливому році за здоров'я українців боротимуться 30 тис. сімейних лікарів, а дитячі будинки зникнуть як вид. Принаймні, це обіцяно відповідальними українськими політиками.

До відома – жоден міністр в Україні не перебував на одній посаді 7 років.

Відповідно до даних системи "Слово і діло", рейтинг відповідальності Геннадія Темника складає 14%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: