Перинатальний центр: Запоріжжя зазиває високих гостей

Читать на русском

Олександр Пеклушенко, голова Запорізької облдержадміністрації, повідомив, що обласний перинатальний центр уже готовий до відкриття. Заважають лише підписи. Про це повідомляє проект "Слово і діло" з посиланням на Управління у справах преси та інформації Запорізької ОДА.

"Де-факто - ми готові відкрити перинатальний центр вже завтра, але є речі, які називаються де-юре. Тобто, це підписи, це посадовці, - заявив Пеклушенко, - якщо ми відкриємося 15-го листопада буде добре, якщо ми відкриємося 25-го - нічого страшного не трапиться".

Імовірно, закінчення побудови перинатального центру не співпало з графіками поїздок високопосадовців, які полюбляють їх відкривати. Мабуть, з цим же графіком мають погоджувати свої пологи і запорізькі мами.

До кінця року відкрити перинатальний центр в Запоріжжі обіцяв віце-прем'єр Олександр Вілкул. Про близьке відкриття цього пологового центру заявляв нардеп від Запоріжжя Сергій Кальцев. Сам Олександр Пеклушенко заявив, що найкращий в Україні перинатальний центр буде відкрито в поточному році.

Відповідно до даних "Слово і діло" рейтинг відповідальності голови Запорізької ОДА Олександра Пеклушенка складає 14%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: